Tillid, udvikling, samarbejde

DOMICILSPILLET

Er du på jagt efter det perfekte erhvervslejemål til din virksomhed?

Så er du havnet det helt rette sted. Hos BoligGruppen går vi efter at finde det perfekte match mellem virksomhed og lejemål, så du og dine medarbejdere har de bedste rammer for at opnå jeres mål og visioner. Til det formål har vi udviklet Domicilspillet som et redskab til at finde det perfekte match til lige netop din virksomhed.

For os er det lige så vigtigt at kende til din virksomheds grundlæggende WHY og HOW – hvem I er som virksomhed, og hvorfor I laver netop det, I gør – som at kende til jeres ønsker for lejemålets fysiske rammer. Ved at arbejde med jeres WHY og HOW kommer vi i fællesskab ind i en proces, som skal gøre både os og jer mere afklarede om, hvad netop I har brug for i et lejemål for at kunne drive den bedst mulige virksomhed.

Domicilspillet er opbygget af fire niveauer – WHY, HOW, WHAT og WHERE – og du kan enten selv arbejde igennem de tre første lag som en indledende øvelse inden et møde med os, eller vi kan i fællesskab gå igennem niveauerne og på den måde afklare, hvad der er det bedste match for netop jer.

WHY handler om virksomhedens identitet, kultur, vision, mission, strategi osv. Vi dykker ned i jeres kerneværdier for at finde ud af, hvad der gør netop jeres virksomhed unik.

HOW handler om, hvordan I driver jeres virksomhed. Jeres kunder, interessenter, produkter, arbejdsgange og netværk. Alle de omstændigheder, som skal spille sammen for, at det hele fungerer. Når I er afklarede om dette punkt, bliver det også nemmere for os at finde frem til de krav, I har til jeres erhvervslejemål.

WHAT er det niveau, som omhandler de fysiske rammer for virksomheden. Har arbejder vi med alle de specifikke krav og behov, I har for et fremtidigt lejemål.

WHERE er det niveau, som sætter BoligGruppens ekspertise på spil. Her er det vores opgave at samle alle indsigterne fra de forudgående niveauer og på baggrund af dem finde det perfekte match for din virksomhed.


Kontakt os, hvis du vil prøve Domicilspillet

 

Carsten Skov


Adm. direktør
Tlf. 23 43 69 22
E-mail: cs@boliggruppen.dk

LinkedIn

blue-line

Susanne Blix


Udviklingsdirektør
Tlf. 20 45 99 38
E-mail: sb@boliggruppen.dk

LinkedIn

blue-line