Tillid, udvikling, samarbejde

DOMICILSPILLET – WHY

Det er vigtigt for os at vide, hvad der driver jer.

Mange tænker måske, at et erhvervslejemål bare er et sted, hvor man går på arbejde og driver virksomhed. Det kan da aldrig have lige så stor betydning som ens eget hjem. Men hvis du går til opgaven med at finde nye lokaler til din virksomhed med denne indstilling, så risikerer du at ende med et lejemål, som måske er et dårligt match, der i sidste ende kan have negativ indflydelse på din virksomhed.

Vi bruger mange timer af vores liv på arbejdspladsen, og for mange er deres arbejde en stor del af deres identitet. Samtidig kan en stærk virksomhedskultur og -identitet være med til at sikre, at virksomheden udlever sit potentiale. Så selvom det ikke umiddelbart er åbenlyst, så har jeres værdier og identitet stor betydning for, hvilket lejemål der vil være det helt rette for jer.
Derfor bør I nu enten internt eller i samarbejde med os reflektere over, hvem I er, og hvad der er vigtigt for netop jeres virksomhed. I denne proces kan I komme ind på: Virksomhedskultur, vision, mission, værdier, identitet, fremtidsdrømme, kerneopgave, mål, strategi og slogan.

Gå videre til næste niveau


Kontakt os, hvis du vil prøve Domicilspillet

Carsten Skov


Adm. direktør
Tlf. 23 43 69 22
E-mail: cs@boliggruppen.dk

LinkedIn

blue-line

Susanne Blix


Udviklingsdirektør
Tlf. 20 45 99 38
E-mail: sb@boliggruppen.dk

LinkedIn

blue-line