Tillid, udvikling, samarbejde

Vores lejere

Her kan du se et udpluk af BoligGruppens lejere


 

Virksomhed: Lindpro A/S
Hjemmeside: www.lindpro.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med baser i Odense, Haarby, Svendborg og Nyborg. I Odense finder du Lindpro på Stærmosegårdsvej i Odense M. Lindpros kernekomptence er el-installation – fra intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, sikringsløsninger og service til tværfaglige kompetencer.

Lindpro har været beskæftiget på Fyn i over 40 år og har opnået den lokale forankring, der er betydningsfuld for forholdet til kunder og øvrige faggrupper. Samtidig kan Lindpro på Fyn trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, og virksomheden har den mandskabsmæssige styrke til at klare selv de største fagentrepriser.

 


 

 

Virksomhed: Public Intelligence ApS
Hjemmeside: www.publicintelligence.dk
Type af lejemål: Kontor og showroom
Område: Odense M

Public Intelligence blev stiftet i 2007 af Maja Gro Lilsig og Peter Julius og befinder sig på Billedskærervej i Odense M. Ambitionen er – og har altid været – at skabe et unikt innovationshus i krydsfeltet mellem offentlige og private virksomheder, der ønsker at tænke nyt om fremtidens velfærd i Danmark.

Igennem årene har Public Intelligence skabt en række koncepter, der understøtter deres konsulentarbejde i kommuner og hos leverandører af velfærdsteknologi. Disse koncepter omfatter bl.a. living labs, Institut for Hverdagsteknologi, efteruddannelser i velfærdsteknologi, Måltidsakademiet m.m.

 


 

 

Virksomhed: Seniorland
Hjemmeside: www.seniorland.dk
Type af lejemål: Butik, showroom, lager
Område: Odense M

Seniorland er en del af den danske virksomhed Zealand Care, som er en af Danmarks førende serviceudbydere inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige. Seniorland sælger hjælpemidler inden for transport, bolig og personlig pleje til private. Det gør de fra salgs- og servicebiler, en webshop samt fra fysiske butikker.

En af de fysiske butikker ligger på Billedskærervej i Odenses nye vækstcentrum, hvorfra Seniorland sælger produkter, der gør hverdagen nemmere og mere sikker og gør borgerne mere selvhjulpne.

 


 

 

Virksomhed: Malerfirmaet Kirkeløkke
Hjemmeside: www.kirkeløkke.com
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Malerfirmaet Kirkeløkke er et af Fyns største malerfirmaer. Det ejes og drives af Jakob Kirkeløkke, som er 4. generation i en malerfamilie og har mange års erfaring inden for malerfaget. Malerfirmaet Kirkeløkke udfører malerarbejde for både private og erhverv.

Kirkeløkke tilbyder alt inden for malerarbejde som facader, sprøjtemaling, renovering, spartelarbejde, tapeter og farver og maling af vinduer. Firmaet dækker hele Fyn fra deres afdelinger i Nyborg, Odense og Svendborg. I Odense finder du dem på Klokkestøbervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Spangsberg Chokolade A/S
Hjemmeside: www.spangsbergchokolade.dk
Type af lejemål: Fabriksudsalg
Område: Odense M

Spangsberg Chokolade startede sin forretning i en lille chokoladefabrik i Taastrup og fokuserede i begyndelsen på at lave dessertchokolade og marcipanbrød som firmagaver. Senere er de berømte Spangsberg Flødeboller og Nørregade Bolcher kommet til.

Spangsberg Flødeboller udvider sortimentet løbende med nye og innovative smagsnuancer. Blandt varianterne er flødeboller med jordbærsmag, nougatsmag, cafe latte og orange. Du finder deres lækre fabriksudsalg på Klokkestøbervej 25 i Odense M.

 


 

Virksomhed: KreStoffer
Hjemmeside: www.krestoffer.dk
Type af lejemål: Butik, lager, undervisning
Område: Odense M

I 1991 startede Betina Rosener den virksomhed, der i dag hedder KreStoffer, og som ligger på Klokkestøbervej i Odense M. Med over 20 år i branchen har de en solid ekspertviden og giver dig en professionel rådgivning.

Krestoffer forhandler stof, garn, broderi samt tilbehør og har undervisning i syning på deres egen syskole. Butikken er derudover eneforhandler af deres egne Line2Line snitmønstre, som de udvikler og producerer i butikken.

 


 

Virksomhed: Novotek A/S
Hjemmeside: www.rob-ex.com/dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Novotek er en af BoligGruppen Erhvervs mangeårige lejere. Virksomheden arbejder med udvikling og implementering af software til produktionsplanlægning i industrivirksomheder inden for stål og metal, fødevarer, plast, byggeri, lifescience m.m.

Novoteks ekspertise er baseret på en kombination af informationsteknologi, planlægning og styring af produktion. De er specialiseret i og arbejder udelukkende med softwareproduktet ROB-EX Scheduler

 


 

Virksomhed: Kyndbøl Symaskiner ApS
Hjemmeside: www.bernina-odense.dk
Type af lejemål: Butik, værksted, undervisning
Område: Odense M

Kyndbøl Symaskiner er Syddanmarks største specialforretning inden for symaskiner med forhandling af BERNINA, Brother, Singer, Husqvarna Viking og Pfaff. Butikken tilbyder rådgivning i samt køb af symaskiner, overlock og broderimaskiner samt kvalitetstråd og sytilbehør. De har ligeledes eget symaskineværksted til reparation af symaskiner.

Som den eneste i Danmark har Kyndbøl Symaskiner egen symaskinebus, som de kommer ud med til butikker på Fyn samt til service på skoler og institutioner i hele landet. Besøg butikken med showroom, symaskineværksted og kursuscenter på Stærmosegårdsvej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Pegasus Reklame og Mangeting
Hjemmeside: www.pegasusrm.dk
Type af lejemål: Studio
Område: Odense M

Bag Pegasus Reklame og Mangeting er Morten Knudsen, som har mere end 20 års erfaring fra reklamebranchen. Han startede reklamebureauet i 2006. Firmaet laver forskelligt grafisk design, illustrationer og fotoopgaver som f.eks. portrætfotos, virksomhedsportrætter, frihåndstegning og tekniske illustrationer. Morten har arbejdet med mange forskellige brancher og inden for stort set alle områder af reklamebranchen.

Du finder Pegasus Reklame og Mangetings studio i kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Psykolog Peter Nielsen
Hjemmeside: www.psykologpeternielsen.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Peter Nielsen er 48 år gammel og uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Peter arbejder med akutte kriser, angst, depression, debriefing, gruppesupervision, individuel samtaleterapi og parterapi. Han arbejder inden for en gestaltterapeutisk og systemisk referanceramme.

I 2006 var han med til at etablere psykologklinikken Mulighedernes Hus i Odense, indtil han i 2018 startede sin egen praksis. Praksissen er en del af kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Odense Beachvolleyklub
Hjemmeside: http://obvk.dk
Type af lejemål: Klublokaler, beachvolleybaner
Område: Odense M

Odense Beachvolleyklub er blandt de tre største beachvolleyklubber i Danmark. På 14 dage i efteråret 2013 omdannede de en af BoligGruppen Erhvervs lagerhaller på Klokkestøbervej i Odense M til beachcenter med tre beachvolleybaner, så de kan spille beachvolley i sand og varme året rundt.

De har hold lige fra begynder til elite. Derudover har de lavet et tilbud til de odenseanske folkeskoler, hvor foreningen tilbyder vederlagsfri idrætsundervisning på højt niveau til skolerne.

 


 

Virksomhed: UniBio
Hjemmeside: www.unibio.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Unibio blev stiftet i 2001 og har udviklet en teknologi, som omdanner metangas til et granulat med en høj koncentration af protein. Unibio kalder granulatet UniProtein ®, og det kan gøre dyrefoderblandinger mere bæredygtige. I takt med at verdens befolkning stiger, og at vi får en tilsvarende større middelklasse med en stærk købekraft, stiger behovet for proteiner til dyr ligeledes.

For at imødekomme dette behov har Unibio baseret på 30 års forskning udviklet en særlig fermentationsteknologi, U-loop ®, i samarbejde med DTU, Danmarks Tekniske Universitet. Resultatet af dette U-loop ® er UniProtein ®, der er rig på protein (72,9 %), og som kan bruges som et direkte tilskud i dyrefoder. Det kan bl.a. erstatte traditionelle proteintilskud i dyrefoder, som er ved at være en mangelvare. Du finder Unibio på Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odense M.

 


 

Virksomhed: Schou & Partners
Hjemmeside: www.schoupartners.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Schou & Partners er et privatejet investerings- og administrationsselskab, som hjælper sine kunder med at investere i fornuftige ejendomme. En af virksomhedens spidskompetencer er finansiering af ejendomme i Danmark og Tyskland. Som selskabsadministrator varetager Schou & Partners derudover opgaver som lejekontrakter, bogføring og regnskab, økonomistyring, indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger samt myndighedskontakt.

Schou & Partners holder til på Hinderupgård på Niels Bohrs Alle i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Scanglas A/S
Hjemmeside: http://glassolutions.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Scanglas blev grundlagt i 1935 og er Danmarks største glasforædlingsvirksomhed. Scanglas er ligeledes Danmarks førende leverandør af avancerede glasløsninger, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter som bl.a. energiruder, facadeglas, silketrykt glas og glas til tage, trapper og gulve. På Stenhuggervej i Odense M finder du en af Scanglas’ afdelinger, som servicerer den lokale håndværker og småindustrimarkedet.

 


 

Virksomhed: El-team fyn
Hjemmeside: www.elteamfyn.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

El-team fyn blev stiftet i 2002 af de to indehavere, Søren Jepsen og Jan Pilegaard. Virksomheden leverer alle typer af tekniske installationer og har service og entrepriser som sine primære arbejdsområder. El-team fyn var gazelle virksomhed i 2007, 2008 og 2009.

Gazellepriserne vidner om gode resultater, som har ført til, at virksomheden har ekspanderet til København og Svendborg. I Odense holder El-team fyn til på Stenhuggervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Saiko Odense
Hjemmeside: www.saikoodense.dk
Type af lejemål: Klublokale
Område: Odense M

Saiko Odense er en traditionel karateklub, som huser nogle af Danmarks bedste kæmpere og instruktører. Klubben underviser i stilarten Shotokan Karate og har fostret både Europa- og Verdensmestre inden for denne stilart. Saiko Odense har hold for børn fra 5 år og op og laver mange sociale aktiviteter i løbet af året.

Du finder Saiko Odense på Stærmosegårdsvej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Sahva A/S
Hjemmeside: www.sahva.dk
Type af lejemål: Klinik
Område: Odense M

Sahva er Skandinaviens førende virksomhed inden for udvikling, design og produktion af hjælpemidler til handicappede og andre med behov for hjælpemidler til et aktivt liv.

Sahva har både bandagister, ortopædiske skomagere, fysioterapeuter, fodterapeuter og kliniske konsulenter ansat til at rådgive om krop og bevægelse og til at fremstille hjælpemidler og fodtøj til mange forskellige mennesker – lige fra den benamputerede eller brystopererede med behov for protese til sportsskader, problemer med ryg og led m.m. Deres klinik ligger på Billedskærervej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Søren Ikast Pedersen – Erhvervspsykologisk Rådgivning
Hjemmeside: http://ikastpedersen.dk/
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Søren Ikast Pedersen – Erhvervspsykologisk Rådgivning er et konsulentfirma, som har fokus på ledelse, udvikling og forandring af de menneskelige ressourcer. Søren har 20 års erfaring med at rådgive og udvikle virksomhedsledere og organisationer i såvel privat som offentligt regi. Udover konsulentrollen har han fra 2005-2012 været ansat som HR Direktør i Odense virksomheden Orifarm, hvor han i 2011 blev kåret som årets HR chef.

Erhvervspsykologisk Rådgivning henvender sig til enkeltpersoner, ledergrupper, organisationer og offentlige såvel som private virksomheder med en række ydelser inden for god ledelse, organisationsudvikling og rekruttering og outplacement. Du finder Søren Ikast Pedersen – Erhvervspsykologisk Rådgivning på Hinderupgård, Niels Bohrs Allé i Odense M.

 


 

Virksomhed: Logistikkompagniet
Hjemmeside: www.logistikkompagniet.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Logistikkompagniet leverer professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder. Deres kernekompetence er inhouse lagerlogistik. Logistikkompagniet konverterer kundens faste lageromkostninger til variable, værdiskabende og salgsunderstøttende aktiviteter, der giver kunden mulighed for at fokusere på deres kernekompetence.

Logistikkompagniet har kontorer på både Sjælland, Fyn og i Jylland. På Fyn finder du dem på Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Dyrup A/S
Hjemmeside: www.dyrup.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

På Klokkestøbervej i Odense M finder du Dyrup, som er en del af den store malerkæde af samme navn. Butikken på Klokkestøbervej forhandler maling til det professionelle marked, herunder malere, øvrige håndværkere samt træindustrien.

Dyrups primære forretningsområde i Danmark er stærke mærkevarer og et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for maling og træbeskyttelse. Dyrups maling er egen produktion fra deres fabrik i Danmark. Udover deres eget mærke, Dyrup, er de kendt for at forhandle varemærkerne GORI, Veveo og PPG Wood.

 


 

Virksomhed: Norlux
Hjemmeside: www.norlux.no
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark og England er Norlux en af Nordens førende leverandører af LED belysning. Med sin store viden om hvordan lys påvirker menneskelig adfærd og menneskers beslutninger skaber Norlux de bedste lyskoncepter med energioptimeret lys til både detailbranchen, hoteller og til indendørs- og udendørs brug for private og erhvervslivet. Norlux er med i alle faser fra den første kontakt til tilbud, levering, installering og tilpasning af lysopsætningen.

Norlux har kontor på  Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Lumby-Gulve ApS
Hjemmeside: www.lumby-gulve.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Lumby-Gulve er startet af Gert Andersen, som med over 20 år i branchen har stor erfaring inden for byggeprojekter. Lumby-Gulve fokuserer hovedsagligt på erhvervskunder og påtager sig opgaver landsdækkende.

Virksomheden leverer og monterer alle belægningstyper og trægulve, svømmende som fuldlimet, og vægter kvalitet, høj service og arbejdsomhed højt i sit virke.

 


 

Virksomhed: Lomax A/S
Hjemmeside: www.lomax.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Lomax er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i 1962, og er i dag en topmoderne e-handelsvirksomhed.

Lomax er totalforsynende til erhvervslivet inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, husholdning og forfriskninger. Med over 26.000 varer i sit sortiment er Lomax en af de førende på det danske marked. Du finder deres salgsteam på Stærmosegårdsvej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Garant Udlejning A/S
Hjemmeside: www.garant-materieludlejning.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Garant Udlejning har siden 1993 udlejet materiel og har både egne udlejningsforretninger, online udlejning, formidling af udlejningsløsninger til grossister og detailhandlende samt materielstyringsløsninger til kommuner og virksomheder.

I deres udlejningsforretning på Klokkestøbervej i Odense har de et bredt sortiment af maskiner, værktøj og materiel til bl.a. VVS’ere, el-installatører, entreprenører og private.

 


 

Virksomhed: Fyns Selvforsvarsklub
Hjemmeside: http://fskfyn.dk
Type af lejemål: Klublokaler
Område: Odense M

Fyns Selvforsvarsklub har eksisteret siden 1985, hvor bl.a. klubbens nuværende sortbælteinstruktør, Shihan Ebbe Kristensen, grundlagde den. Klubben underviser i stilarterne Ju-Jitsu/selvforsvar, Okinawa Kobudo og Chi Ryu Aiki Jitsu.

Fyns Selvforsvarsklub er den eneste i Danmark, som har ret til at undervise i de to sidstnævnte systemer, og deres instruktør er udnævnt ambassadør for Chi Ryu systemet i Danmark.

 


 

Virksomhed: Sulzer Pumps Denmark A/S
Hjemmeside: http://www.sulzer.com
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Sulzer Pumps Denmark er en del af den globale koncern Sulzer, der har specialiseret sig i industrielle maskiner og udstyr, overfladeteknologi og vedligehold af roterende udstyr.

Sulzer Pumps Denmark, som holder til i kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odense M, er specialist i pumper, rørværker og udstyr til spildevandshåndtering. De tilbyder pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vand- og spildevandsindustrien.

 


 

Virksomhed: Farve X-perten ApS
Hjemmeside: http://farvex-perten.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

Farve X-perten slog første gang dørene op i 1998, og siden da er det blevet til fem butikker. Kæden henvender sig til både det private og det professionelle marked.

Hos Farve X-perten finder du både indendørs- og udendørsmaling, og så er butikken den førende leverandør på Fyn af vægmaling i topklasse i form af Sigma Coatings malerprodukter. Du finder butikken på Klokkestøbervej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Campingpriser ApS
Hjemmeside: www.campingpriser.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

Campingpriser er en kombineret webshop og fysisk butik, der holder til på Klokkestøbervej i Odense M.

De har mere end 4000 produkter inden for campingudstyr lige fra campingmøbler, fortelte og trailerdele til varme- og vandartikler, luftmadrasser og tv og antenner m.m. Campingpriser ønsker at levere kvalitetscampingudstyr til en god pris.

 


 

Virksomhed: Incitare
Hjemmeside: www.incitare.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Incitare er en rådgivningsvirksomhed, der blev grundlagt i 2000 af Kurt Larsen, som har massiv erfaring inden for strategi, organisation og ledelse. Nøgleordene for Incitares opgaver er i alle tilfælde struktur og effektivitet. Det gælder uanset, om opgaverne løses i private eller offentlige virksomheder.

Incitare holder til på Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odense M.

 


 

Virksomhed: Murermester Jacob Rasmussen ApS
Hjemmeside: www.murer-jacob.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Murermester Jacob Rasmussen udfører alle opgaver inden for traditionelt murerarbejde, tilbygning og meget mere i Odense og omegn med den målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst murermester med et højt serviceniveau. Alle medarbejderne er faguddannede og leverer varen med stor ekspertise.

Murermester Jacob Rasmussen har faste samarbejdspartnere som bl.a. Nordfyns Tømrer og Snedker, Lumby Smede og VVS, Morud Tømrer- og Byggefirma m.m.

 


 

Virksomhed: Dansk El & Teknik A/S
Hjemmeside: www.det.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense C

På Petersmindevej i Odense C finder du Dansk El & Teknik, som er totalleverandør inden for alle former for el-installationer, herunder belysning, nybyggeri, renovering, videoovervågning, netværk m.m. Virksomheden har speciale i energibesparende tiltag som f.eks. LED-lys, solcelleanlæg m.m.

 


 

Virksomhed: Ambulance Syd
Hjemmeside: www.ambulancesyd.dk
Type af lejemål: Ambulancestation
Område: Nyborg

Ambulance Syd er en offentligt drevet ambulanceoperatør, der varetager ambulancedriften i Vestjylland, Sønderjylland og på Fyn. Deres hovedopgave er at levere præhospitale beredskaber til Region Syddanmarks præhospitale virksomhed. De arbejder ud fra værdierne dialog, sammenhæng, rettidighed, kvalitet, ordentlighed i det vi gør og siger, vækst i fagligheden og rum til fornyelse og begejstring.

Ambulance Syd har 37 ambulancestationer, hvoraf den ene ligger på Vestergade i Nyborg.

 


 

Virksomhed: Logistik Centralen
Hjemmeside: www.logistikcentralen.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Logistik Centralen er et alsidigt transportfirma, der siden 1991 har leveret fleksible transportløsninger til både erhvervslivet og offentlige institutioner. Logistik Centralen råder over et af Danmarks største private logistikcentre på 10.000 m2 samt en vognpark med alt fra varebiler til sættevognstog.

Virksomheden vægter grøn transport højt, og alle deres biler lever således op til de nyeste miljøkrav, ligesom de har udviklet konceptet Dele-Kurér, hvor flere kunder med samme behov får transporteret deres partier i én lastbil. Logistik Centralen lejer dele af BoligGruppens lagerejendom i Hudevad på Hudevad Byvej.

 


 

Virksomhed: DB Linguabike ApS
Hjemmeside: www.cykelposten.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Årslev

Cykelposten på Stationsvej i Årslev drives af David, som har over 20 års erfaring inden for cykelbranchen. Cykelposten beskæftiger sig med salg af nye kvalitetscykler og tilhørende udstyr samt cykelreparationer.

Cykelposten forhandler cykler og e-bikes fra Focus, Stevens, Whyte og Kalkhoff samt custom-byggede cykler fra Cotic og Sobre. Udover deres standard varesortiment importerer de cykeludstyr fra England som bl.a. Hope, Middleburn og Goldtech.

 


 

Virksomhed: Tarup-Davinde I/S
Hjemmeside: www.oversoeogland.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Tarup-Davinde I/S blev oprettet i 1989 med Odense Kommune, Årslev Kommune og Fyns Amt som interessenter. Fra 2007 er interessenterne Odense Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. Selskabets formål er at etablere og drive det størst mulige sammenhængende natur- og fritidsområde i grusgravene beliggende i Tarup-Davinde området sydøst for Odense.

Tarup-Davinde omfatter bl.a. Naturskolen Åløkkestedet, Davinde Stenmuseum, Hudevad Smedjemuseum samt 360 ha reetableret natur og sølandskab med mulighed for et væld af natur- og fritidsoplevelser.

 


 

Virksomhed: Murermester Brian Bertelsen ApS
Hjemmeside: http://murerodense.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Murermester Brian Bertelsen er en alsidig murerforretning, der udfører alt inden for murerarbejde, herunder totalløsninger, facaderenovering, badeværelser, tagarbejde, forsikringsskader og flisearbejde.

Det gælder ligeledes i forbindelse med alle byggeriets faser, hvor Murermester Brian Bertelsen arbejder med rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser. Virksomheden har stort fokus på kvalitet og tillid, hvorfor alle murere har mange års erfaring.

 


 

Virksomhed: Psykologhuset Nyborg
Hjemmeside: www.psykologhusnyborg.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Nyborg

Jama Deria er indehaver af Psykologhus Nyborg, som du finder på Vinkelvej tæt på det dejlige havneområde. Jama er 43 år og færdiggjorde i 2007 psykologuddannelsen ved Aarhus Universitet. I 2011 blev han autoriseret af psykolognævnet, og i 2015 blev han godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

Psykologhus Nyborg udbyder psykoterapi til unge og voksne og tilbyder hjælp inden for bl.a. depression og meningstab, angst, selvværd, stress, chok og traumer, sorg og kriser, vredeshåndtering, parforhold m.m. Jama Deria har især arbejdet med komplikationer efter stress og udbrændthed, krisereaktioner og traumer samt tilstande af depression og angst.