Tillid, udvikling, samarbejde

Vores lejere

Her kan du se et udpluk af BoligGruppens lejere


 

Virksomhed: Ambulance Syd
Hjemmeside: www.ambulancesyd.dk
Type af lejemål: Ambulancestation
Område: Nyborg

Ambulance Syd er en offentligt drevet ambulanceoperatør, der varetager ambulancedriften i Vestjylland, Sønderjylland og på Fyn. Deres hovedopgave er at levere præhospitale beredskaber til Region Syddanmarks præhospitale virksomhed. De arbejder ud fra værdierne dialog, sammenhæng, rettidighed, kvalitet, ordentlighed i det vi gør og siger, vækst i fagligheden og rum til fornyelse og begejstring.

Ambulance Syd har 37 ambulancestationer, hvoraf den ene ligger på Vestergade i Nyborg.

 


 

Virksomhed: budget123 
Hjemmeside: http://budget123.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

budget123 startede som et projekt blandt personer fra universitetet og det fynske erhvervsliv med visionen om at udvikle et brugervenligt og overskueligt Business Intelligence- System til små og mellemstore virksomheder. Dette projekt er blevet til budget123, som i dag udbyder tre forskellige produkter inden for økonomistyring.

budget123 er en del af Tech Town Odense og befinder sig til dagligt i “SIRIUS” på Stærmosegårdsvej 8-10 i Odense M.

 


 

Virksomhed: Certego A/S
Hjemmeside: www.certego.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Certego holder til på Stærmosegårdsvej 28 i Odense M. Certego leverer komplette sikkerhedsløsninger og sikkerhedstjenester, som øger sikkerhed og tryghed for deres kunder, hvad enten det gælder sikring af private hjem, virksomheder eller institutioner. I mere end 45 år har Certegos sikkerhedsløsninger skabt tryghed for deres kunder i hele Danmark.

Certego opererer i Danmark, Norge, Finland og Sverige, hvormed de sammen tilbyder en unik lokal tilstedeværelse som leverandører af sikkerhedsløsninger.


 

Virksomhed: Dansk El & Teknik A/S
Hjemmeside: www.det.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense C

På Petersmindevej i Odense C finder du Dansk El & Teknik, som er totalleverandør inden for alle former for el-installationer, herunder belysning, nybyggeri, renovering, videoovervågning, netværk m.m. Virksomheden har speciale i energibesparende tiltag som f.eks. LED-lys, solcelleanlæg m.m.

 


 

Virksomhed: Dyrup A/S
Hjemmeside: www.dyrup.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

På Klokkestøbervej i Odense M finder du Dyrup, som er en del af den store malerkæde af samme navn. Butikken på Klokkestøbervej forhandler maling til det professionelle marked, herunder malere, øvrige håndværkere samt træindustrien.

Dyrups primære forretningsområde i Danmark er stærke mærkevarer og et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for maling og træbeskyttelse. Dyrups maling er egen produktion fra deres fabrik i Danmark. Udover deres eget mærke, Dyrup, er de kendt for at forhandle varemærkerne GORI, Veveo og PPG Wood.

 


 

Virksomhed: ecreo
Hjemmeside: www.ecreo.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

Ecreo er et hold specialister, der designer og udvikler digitale løsninger i Umbraco og uCommerce med integration til virksomheders eksisterende forretning. Ecreo er ikke et full-service bureau, der tilbyder en bred vifte af løsninger, derimod er de dybt kompetente og passioneret for netop det, de tilbyder, og prioriterer til enhver tid kvalitet frem for kvantitet.

Du finder ecreo i Sirius på Stærmosegårdsvej 8 i Odense M.

 


 

Virksomhed: El-team fyn
Hjemmeside: www.elteamfyn.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

El-team fyn blev stiftet i 2002 af de to indehavere, Søren Jepsen og Jan Pilegaard. Virksomheden leverer alle typer af tekniske installationer og har service og entrepriser som sine primære arbejdsområder. El-team fyn var gazelle virksomhed i 2007, 2008 og 2009.

Gazellepriserne vidner om gode resultater, som har ført til, at virksomheden har ekspanderet til København og Svendborg. I Odense holder El-team fyn til på Stenhuggervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Farve X-perten ApS
Hjemmeside: http://farvex-perten.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

Farve X-perten slog første gang dørene op i 1998, og siden da er det blevet til fem butikker. Kæden henvender sig til både det private og det professionelle marked.

Hos Farve X-perten finder du både indendørs- og udendørsmaling, og så er butikken den førende leverandør på Fyn af vægmaling i topklasse i form af Sigma Coatings malerprodukter. Du finder butikken på Klokkestøbervej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Fyns Selvforsvarsklub
Hjemmeside: http://fskfyn.dk
Type af lejemål: Klublokaler
Område: Odense M

Fyns Selvforsvarsklub har eksisteret siden 1985, hvor bl.a. klubbens nuværende sortbælteinstruktør, Shihan Ebbe Kristensen, grundlagde den. Klubben underviser i stilarterne Ju-Jitsu/selvforsvar, Okinawa Kobudo og Chi Ryu Aiki Jitsu.

Fyns Selvforsvarsklub er den eneste i Danmark, som har ret til at undervise i de to sidstnævnte systemer, og deres instruktør er udnævnt ambassadør for Chi Ryu systemet i Danmark.

 


 

Virksomhed: Garant Udlejning A/S
Hjemmeside: www.garant-materieludlejning.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Garant Udlejning har siden 1993 udlejet materiel og har både egne udlejningsforretninger, online udlejning, formidling af udlejningsløsninger til grossister og detailhandlende samt materielstyringsløsninger til kommuner og virksomheder.

I deres udlejningsforretning på Klokkestøbervej i Odense har de et bredt sortiment af maskiner, værktøj og materiel til bl.a. VVS’ere, el-installatører, entreprenører og private.

 


 

Virksomhed: KreStoffer
Hjemmeside: www.krestoffer.dk
Type af lejemål: Butik, lager, undervisning
Område: Odense M

I 1991 startede Betina Rosener den virksomhed, der i dag hedder KreStoffer, og som ligger på Klokkestøbervej i Odense M. Med over 20 år i branchen har de en solid ekspertviden og giver dig en professionel rådgivning.

Krestoffer forhandler stof, garn, broderi samt tilbehør og har undervisning i syning på deres egen syskole. Butikken er derudover eneforhandler af deres egne Line2Line snitmønstre, som de udvikler og producerer i butikken.

 


 

Virksomhed: Kyndbøl Symaskiner ApS
Hjemmeside: www.bernina-odense.dk
Type af lejemål: Butik, værksted, undervisning
Område: Odense M

Kyndbøl Symaskiner er Syddanmarks største specialforretning inden for symaskiner med forhandling af BERNINA, Brother, Singer, Husqvarna Viking og Pfaff. Butikken tilbyder rådgivning i samt køb af symaskiner, overlock og broderimaskiner samt kvalitetstråd og sytilbehør. De har ligeledes eget symaskineværksted til reparation af symaskiner.

Som den eneste i Danmark har Kyndbøl Symaskiner egen symaskinebus, som de kommer ud med til butikker på Fyn samt til service på skoler og institutioner i hele landet. Besøg butikken med showroom, symaskineværksted og kursuscenter på Stærmosegårdsvej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Lindpro A/S
Hjemmeside: www.lindpro.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med baser i Odense, Haarby, Svendborg og Nyborg. I Odense finder du Lindpro på Stærmosegårdsvej i Odense M. Lindpros kernekomptence er el-installation – fra intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, sikringsløsninger og service til tværfaglige kompetencer.

Lindpro har været beskæftiget på Fyn i over 40 år og har opnået den lokale forankring, der er betydningsfuld for forholdet til kunder og øvrige faggrupper. Samtidig kan Lindpro på Fyn trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, og virksomheden har den mandskabsmæssige styrke til at klare selv de største fagentrepriser.

 


 

Virksomhed: Logistik Centralen
Hjemmeside: www.logistikcentralen.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Logistik Centralen er et alsidigt transportfirma, der siden 1991 har leveret fleksible transportløsninger til både erhvervslivet og offentlige institutioner. Logistik Centralen råder over et af Danmarks største private logistikcentre på 10.000 m2 samt en vognpark med alt fra varebiler til sættevognstog.

Virksomheden vægter grøn transport højt, og alle deres biler lever således op til de nyeste miljøkrav, ligesom de har udviklet konceptet Dele-Kurér, hvor flere kunder med samme behov får transporteret deres partier i én lastbil. Logistik Centralen lejer dele af BoligGruppens lagerejendom i Hudevad på Hudevad Byvej.

 


 

Virksomhed: Lumby-Gulve ApS
Hjemmeside: www.lumby-gulve.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Lumby-Gulve er startet af Gert Andersen, som med over 20 år i branchen har stor erfaring inden for byggeprojekter. Lumby-Gulve fokuserer hovedsagligt på erhvervskunder og påtager sig opgaver landsdækkende.

Virksomheden leverer og monterer alle belægningstyper og trægulve, svømmende som fuldlimet, og vægter kvalitet, høj service og arbejdsomhed højt i sit virke.

 


 

 

Virksomhed: Malerfirmaet Kirkeløkke
Hjemmeside: www.kirkeløkke.com
Type af lejemål: Lager
Område: Odense M

Malerfirmaet Kirkeløkke er et af Fyns største malerfirmaer. Det ejes og drives af Jakob Kirkeløkke, som er 4. generation i en malerfamilie og har mange års erfaring inden for malerfaget. Malerfirmaet Kirkeløkke udfører malerarbejde for både private og erhverv.

Kirkeløkke tilbyder alt inden for malerarbejde som facader, sprøjtemaling, renovering, spartelarbejde, tapeter og farver og maling af vinduer. Firmaet dækker hele Fyn fra deres afdelinger i Nyborg, Odense og Svendborg. I Odense finder du dem på Klokkestøbervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Murermester Brian Bertelsen ApS
Hjemmeside: http://murerodense.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Murermester Brian Bertelsen er en alsidig murerforretning, der udfører alt inden for murerarbejde, herunder totalløsninger, facaderenovering, badeværelser, tagarbejde, forsikringsskader og flisearbejde.

Det gælder ligeledes i forbindelse med alle byggeriets faser, hvor Murermester Brian Bertelsen arbejder med rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser. Virksomheden har stort fokus på kvalitet og tillid, hvorfor alle murere har mange års erfaring.

 


 

Virksomhed: Odense Beachvolleyklub
Hjemmeside: http://obvk.dk
Type af lejemål: Klublokaler, beachvolleybaner
Område: Odense M

Odense Beachvolleyklub er blandt de tre største beachvolleyklubber i Danmark. På 14 dage i efteråret 2013 omdannede de en af BoligGruppen Erhvervs lagerhaller på Klokkestøbervej i Odense M til beachcenter med tre beachvolleybaner, så de kan spille beachvolley i sand og varme året rundt.

De har hold lige fra begynder til elite. Derudover har de lavet et tilbud til de odenseanske folkeskoler, hvor foreningen tilbyder vederlagsfri idrætsundervisning på højt niveau til skolerne.

 


 

Virksomhed: Optidata A/S
Hjemmeside: www.optidata.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

På Klokkestøbervej 3 i Odense M finder du Optidata, (tidligere Tacho Gruppen), som er specialister i systemoptimering med nummerpladegenkendelse.

Hertil har Optidata udviklet intelligente softwaresystemer igennem flere år samt optimeret drift og forretningsprocesser for kunder i en bred vifte af forskellige brancher.

 

 


 

Virksomhed: Pegasus Reklame og Mangeting
Hjemmeside: www.pegasusrm.dk
Type af lejemål: Studio
Område: Odense M

Bag Pegasus Reklame og Mangeting er Morten Knudsen, som har mere end 20 års erfaring fra reklamebranchen. Han startede reklamebureauet i 2006. Firmaet laver forskelligt grafisk design, illustrationer og fotoopgaver som f.eks. portrætfotos, virksomhedsportrætter, frihåndstegning og tekniske illustrationer. Morten har arbejdet med mange forskellige brancher og inden for stort set alle områder af reklamebranchen.

Du finder Pegasus Reklame og Mangetings studio i kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odenses nye vækstcentrum.

 


 

Virksomhed: Psykolog Peter Nielsen
Hjemmeside: www.psykologpeternielsen.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Peter Nielsen er 48 år gammel og uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Peter arbejder med akutte kriser, angst, depression, debriefing, gruppesupervision, individuel samtaleterapi og parterapi. Han arbejder inden for en gestaltterapeutisk og systemisk referanceramme.

I 2006 var han med til at etablere psykologklinikken Mulighedernes Hus i Odense, indtil han i 2018 startede sin egen praksis. Praksissen er en del af kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odense M.

 


 

 

Virksomhed: Public Intelligence ApS
Hjemmeside: www.publicintelligence.dk
Type af lejemål: Kontor og showroom
Område: Tech Town Odense, Odense M

Public Intelligence blev stiftet i 2007 af Maja Gro Lilsig og Peter Julius og befinder sig på Billedskærervej i Odense M. Ambitionen er – og har altid været – at skabe et unikt innovationshus i krydsfeltet mellem offentlige og private virksomheder, der ønsker at tænke nyt om fremtidens velfærd i Danmark.

Igennem årene har Public Intelligence skabt en række koncepter, der understøtter deres konsulentarbejde i kommuner og hos leverandører af velfærdsteknologi. Disse koncepter omfatter bl.a. living labs, Institut for Hverdagsteknologi, efteruddannelser i velfærdsteknologi, Måltidsakademiet m.m.

 


 

Virksomhed: ROB-EX A/S
Hjemmeside: www.rob-ex.com
Type af lejemål: Kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

ROB-EX er en af BoligGruppen Erhvervs mangeårige lejere. Virksomheden arbejder med udvikling og implementering af software til produktionsplanlægning i industrivirksomheder inden for stål og metal, fødevarer, plast, byggeri, lifescience m.m.

ROB-EX’s ekspertise er baseret på en kombination af informationsteknologi, planlægning og styring af produktion. De er specialiseret i og arbejder udelukkende med softwareproduktet ROB-EX Scheduler.

 


 

Virksomhed: Sahva A/S
Hjemmeside: www.sahva.dk
Type af lejemål: Klinik
Område: Odense M

Sahva er Skandinaviens førende virksomhed inden for udvikling, design og produktion af hjælpemidler til handicappede og andre med behov for hjælpemidler til et aktivt liv.

Sahva har både bandagister, ortopædiske skomagere, fysioterapeuter, fodterapeuter og kliniske konsulenter ansat til at rådgive om krop og bevægelse og til at fremstille hjælpemidler og fodtøj til mange forskellige mennesker – lige fra den benamputerede eller brystopererede med behov for protese til sportsskader, problemer med ryg og led m.m. Deres klinik ligger på Billedskærervej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Saiko Odense
Hjemmeside: www.saikoodense.dk
Type af lejemål: Klublokale
Område: Odense M

Saiko Odense er en traditionel karateklub, som huser nogle af Danmarks bedste kæmpere og instruktører. Klubben underviser i stilarten Shotokan Karate og har fostret både Europa- og Verdensmestre inden for denne stilart. Saiko Odense har hold for børn fra 5 år og op og laver mange sociale aktiviteter i løbet af året.

Du finder Saiko Odense på Stærmosegårdsvej i Odense M.

 


 

Virksomhed: Sanistål 
Hjemmeside: www.sanistaal.dk
Type af lejemål: Butik
Område: Odense M

Sanistål er grossist inden for industri og byggeri, som tilbyder alt inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, sikring, maskiner, teknik, stål og metal, sikkerhedsudstyr.

Udover at være en solid og landsdækkende forretning, er Sanistål samtidig repræsenteret i  Baltikum, Polen og Tyskland.

Du finder Sanistål i deres nye, flotte butik på Stærmosegaardsvej 38 i Odense M.

 


 

Virksomhed: Schou & Partners
Hjemmeside: www.schoupartners.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Schou & Partners er et privatejet investerings- og administrationsselskab, som hjælper sine kunder med at investere i fornuftige ejendomme. En af virksomhedens spidskompetencer er finansiering af ejendomme i Danmark og Tyskland. Som selskabsadministrator varetager Schou & Partners derudover opgaver som lejekontrakter, bogføring og regnskab, økonomistyring, indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger samt myndighedskontakt.

Schou & Partners holder til på Hinderupgård på Niels Bohrs Alle i Odenses nye vækstcentrum.


 

 

Virksomhed: Seniorland
Hjemmeside: www.seniorland.dk
Type af lejemål: Butik, showroom, lager
Område: Tech Town Odense, Odense M

Seniorland er en del af den danske virksomhed Zealand Care, som er en af Danmarks førende serviceudbydere inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige. Seniorland sælger hjælpemidler inden for transport, bolig og personlig pleje til private. Det gør de fra salgs- og servicebiler, en webshop samt fra fysiske butikker.

En af de fysiske butikker ligger på Billedskærervej i Odenses nye vækstcentrum, hvorfra Seniorland sælger produkter, der gør hverdagen nemmere og mere sikker og gør borgerne mere selvhjulpne.

 


 

Virksomhed: Spangsberg Chokolade A/S
Hjemmeside: www.spangsbergchokolade.dk
Type af lejemål: Fabriksudsalg
Område: Odense M

Spangsberg Chokolade startede sin forretning i en lille chokoladefabrik i Taastrup og fokuserede i begyndelsen på at lave dessertchokolade og marcipanbrød som firmagaver. Senere er de berømte Spangsberg Flødeboller og Nørregade Bolcher kommet til.

Spangsberg Flødeboller udvider sortimentet løbende med nye og innovative smagsnuancer. Blandt varianterne er flødeboller med jordbærsmag, nougatsmag, cafe latte og orange. Du finder deres lækre fabriksudsalg på Klokkestøbervej 25 i Odense M.

 


 

Virksomhed: Sulzer Pumps Denmark A/S
Hjemmeside: http://www.sulzer.com
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Sulzer Pumps Denmark er en del af den globale koncern Sulzer, der har specialiseret sig i industrielle maskiner og udstyr, overfladeteknologi og vedligehold af roterende udstyr.

Sulzer Pumps Denmark, som holder til i kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej i Odense M, er specialist i pumper, rørværker og udstyr til spildevandshåndtering. De tilbyder pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vand- og spildevandsindustrien.

 


 

Virksomhed: Tarup-Davinde I/S
Hjemmeside: www.oversoeogland.dk
Type af lejemål: Lager
Område: Årslev

Tarup-Davinde I/S blev oprettet i 1989 med Odense Kommune, Årslev Kommune og Fyns Amt som interessenter. Fra 2007 er interessenterne Odense Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. Selskabets formål er at etablere og drive det størst mulige sammenhængende natur- og fritidsområde i grusgravene beliggende i Tarup-Davinde området sydøst for Odense.

Tarup-Davinde omfatter bl.a. Naturskolen Åløkkestedet, Davinde Stenmuseum, Hudevad Smedjemuseum samt 360 ha reetableret natur og sølandskab med mulighed for et væld af natur- og fritidsoplevelser.

 


 

Virksomhed: UniBio
Hjemmeside: www.unibio.dk
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense M

Unibio blev stiftet i 2001 og har udviklet en teknologi, som omdanner metangas til et granulat med en høj koncentration af protein. Unibio kalder granulatet UniProtein ®, og det kan gøre dyrefoderblandinger mere bæredygtige. I takt med at verdens befolkning stiger, og at vi får en tilsvarende større middelklasse med en stærk købekraft, stiger behovet for proteiner til dyr ligeledes.

For at imødekomme dette behov har Unibio baseret på 30 års forskning udviklet en særlig fermentationsteknologi, U-loop ®, i samarbejde med DTU, Danmarks Tekniske Universitet. Resultatet af dette U-loop ® er UniProtein ®, der er rig på protein (72,9 %), og som kan bruges som et direkte tilskud i dyrefoder. Det kan bl.a. erstatte traditionelle proteintilskud i dyrefoder, som er ved at være en mangelvare. Du finder Unibio på Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odense M.

 


 

Virksomhed: Viking Software
Hjemmeside: www.vikingsoftware.com
Type af lejemål: Kontor
Område: Odense C

I 2014 grundlagde Bo Thorsen Viking Software – et konsulentfirma, der arbejder med softwareplatformen Qt. Alle medarbejdere er certificerede i arbejdet med Qt og bliver sat sammen i skræddersyede teams tilpasset kundernes projekter.

I 2016, to år efter deres grundlæggelse, åbnede Viking Software et kontor i Barcelona. I Danmark finder du dem i et spændende erhvervsområde på Petersmindevej i Odense C.

 


 

Virksomhed: Zealand Care
Hjemmeside: www.zealandcare.dk
Type af lejemål: lager, kontor
Område: Tech Town Odense, Odense M

Zealand Care er en af Danmarks førende serviceudbydere inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige. De stræber efter at gøre en forskel for den enkelte, og dermed bidrage til en lettere og bedre hverdag med højere livskvalitet. De udvikler deres serviseydelser med udgangspunkt i et fremtidigt perspektiv på sundhed og velfærd i Danmark.

Zealand Care holder til i Pegasus på Billedskærervej i Odense M.