Tillid, udvikling, samarbejde

Nyheder

Fra BoligGruppens ejendom i Odense til hospital i Burundi i Afrika

Da BoligGruppen Erhverv overtog det tidligere Aleris Privathospital på Stærmosegårdsvej 6, overtog vi samtidig en kæmpe kælder fyldt med hospitalsudstyr. Der var alt fra hospitalssenge, borde, reoler og skabe i alle afskygninger til alle tænkelige former for teknisk hospitalsudstyr. Tingene har kun været brugt i et år og er derfor bestemt brugbare.

BoligGruppen arbejder løbende på at integrere (nogle af) FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i vores arbejde, og med hospitalsudstyret var der en oplagt mulighed for at understøtte målene. FNs 17 Verdensmål skal bl.a. sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper, ligesom de arbejder for at skabe bæredygtige byer og lokalsamfund. Vi tog derfor kontakt til Global Medical Aid, en velgørende humanitær non-profit, ikke-politisk forening, som sender medicin og hospitalsudstyr til syge og fattige mennesker i Afrika, Asien og Østeuropa.

Hospitalsudstyret faldt i særdeles god jord hos Global Medical Aid, og således pakker en lille håndfuld frivillige alt hospitalsudstyret fra det tidligere privathospital på Stærmosegårdsvej 6 og sender det til Burundi nær Den Demokratiske Republik Congo i Afrika. Her er der ved at blive opført et hospital/klinik til befolkningen i området, hvor hospitalsudstyret kommer til stor gavn, og det er en stor glæde.

Global Medical Aid er drevet af godhjertede, frivillige mennesker med en professionel tilgang til arbejdet. Du kan læse mere om foreningen her: www.globalmedicalaid.com

Vil du vide mere om FNs 17 Verdensmål, kan du finde information her: www.verdensmaalene.dk

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts