Projekter

Vi udvikler ejendomme der er målrettet til virksomhedernes behov.

Image

Titan

Projektets fokus var at udvikle et tech-miljø, hvor det moderne kontorhus Titan blev etableret til at huse scale up tech virksomheder I Tech Town Odense. Vi byggede ejendommen med fokus på miljøet og arbejder tillige på at skabe en grøn helhedsplan for hele Tech Town området. Vi har i bygningen bibeholdt de rå betonoverflader og undladt maling samt sørget for fleksibilitet i al teknik, der gør det muligt at lave lette ændringer, som ikke vil skader miljøet. Vi har arbejdet meget med energioptimering i ventilationsløsningerne, automatisering og integrering af klimaskærm. Løsninger som fungerer nu og kan tilpasses i den fremtidige udvikling.

Image

Sanistål

Vi samarbejder ofte med vores lejere om at skabe målrettede ejendomme, der er skræddersyet til deres forretning. Det er vores samarbejde med Sanistål et godt eksempel på. I 2019 udviklede og opførte vi en ejendom til Saniståls forretning i Odense.

Image

Dyrup

Vi oplever tit at vores mangeårige og trofaste lejere vækster deres forretning, og vi forsøger altid at understøtte deres vækst ved at tilpasse deres lejemål eller finde større lokaler til deres virksomhed. Et godt eksempel er Dyrup i Odense, der opkøbte en konkurrent i markedet og havde behov for at udvide. Her var vi i fællesskab i stand til at ombygge en eksisterende ejendom til deres forretning med stor rummelighed og god infrastruktur og ikke mindst tæt på deres tidligere lejemål i hjertet af Odense.

Image

Nyborg Cykler

Vi ønsker altid at opbygge et godt samarbejde med vores lejere, hvor vi i fællesskab kan udvikle lejemål, som imødekommer deres behov. Dette har gjort sig gældende ved Nyborg Cykler, som igennem en periode har været lejere hos os i Nyborg. Lokalet ved siden af Nyborg Cykler stod ledigt og forretningen ønskede et større lejemål. Dette resulterede i at Nyborg Cykler i dag kan byde indenfor til hele 500 m2 i centrum af Nyborg. Det gode samarbejde og dialog udviklede sig til, at forretningen fik et lejemål tilpasset deres udvikling og fremtidsønsker.