Tillid, udvikling, samarbejde

Kontorfællesskaber

Kontorfællesskab på Stærmosegårdsvej 6, Odense M

På Stærmosegårdsvej 6 i Odenses nye vækstcentrum ligger det tidligere Aleris privathospital, som vi omdanner/redesigner til et spændende kontorfællesskab.

Ejendommen består af stue og 1. sal samt en stor kælder. Stueetagen er indrettet med receptions- og modtagelsesområde. Gangafsnittet mellem stueplan og 1. sal er i åben forbindelse med flot lysindfald. Vi indretter stueplan og 1. sal med fire lejemål – to på hver etage. Ved hovedindgangen vil der være et stort, fælles loungeområde, som I dagligt kan anvende til ophold, uformelle møder, sang, spil m.m. Andre gange kan I omdanne arealet til konference- eller eventområde.

Kontorfællesskabet bliver indrettet med spændende fællesfaciliteter som kantine med udgang til gårdhave, fitness- og badefaciliteter, loungeområde, bordfodbold og meget mere.

Se flere billeder og læs mere om kontorfællesskabet her.

 


 

Kontorfællesskabet Frameworks på Klokkestøbervej 25, Odense M

På Klokkestøbervej 25 i Odenses nye vækstcentrum ligger BoligGruppen Erhvervs kontorfællesskab Frameworks.

Kontorfællesskabet er på i alt 529 m2 og er inddelt i 13 individuelle enheder, hvoraf 11 er kontorer, én er lager, og én er atelier. Derudover er der gode fællesarealer med køkken, mødelokale, toiletter og loungeområde. Kontorerne er på mellem 29,15 – 39,15 m2 inkl. fællesarealer.

Kontorfællesskabet deler ejendommen med Spangsberg Chokolade, som har lagersalg i den ene ende af ejendommen.

Se flere billeder og læs mere om kontorfællesskabet her.

 


 

Kontorfællesskabet Solhøj på Vinkelvej 15D, Nyborg

BoligGruppen Erhvervs tredje kontorfællesskab er kontorfællesskabet Solhøj på Vinkelvej i Nyborg tæt på centrum og det attraktive havnemiljø.

Kontorfællesskabet kan rumme op til syv lejere og tilbyder gode fællesfaciliteter med køkken, toiletter, mødelokale og fordelingsgang, som kan bruges til venterum for kunder.

Alle lejemålene og fællesarealerne er nymalede. Ellers overtages lokaler i øvrigt, som de er og forefindes, men vi tilbyder hjælp til indretningsforslag for den enkelte lejer.

Se flere billeder og læs mere om kontorfællesskabet her.