Om os

Vi skaber Rum til fremtiden – Investeringer der gør en forskel

BoligGruppen udvikler ejendomme til attraktive investeringsobjekter med bolig- og erhvervslejemål. Vores arbejde er med til at forskønne områder og byer samtidig med, at vi øger bygningernes værdi. Alle vores bolig- og erhvervslejemål er kendetegnet ved en standard, hvor mennesker har lyst til at udleve deres drømme. Det gælder, både når vi udvikler nye boliger eller lokaler til virksomheder. Vi skaber rum, der sikrer langsigtet værdi for lejere, investorer og de fællesskaber og samfund vi investerer i. Vores udviklingsområder er primært i Odense og Nyborg.

Fremtiden arbejder for os, og vi arbejder for den. Hos BoligGruppen er vi motiveret af det arbejdsfællesskab, som vi er med til at skabe. Det sker, når vi fremmer vækst og virkelyst hos virksomheder med fleksible, inspirerende og velfungerende arbejdsrum, hvor medarbejdere har lyst til at tilbringe deres arbejdsliv og udleve deres drømme. Som bygherre er vi også med til at sætte vores tydelige præg på byudviklingen, især i Odense og Nyborg. I projekterne fungerer vi som bindeled mellem investorer, arkitekter, leverandører, myndigheder og lejere m.fl. Når projektet står færdigt, står vi også for ejendomsadministration.

For os skal det give større mening. Fundamentet for vores virke er tillid, udvikling og samarbejde. Sådan har det været, siden vores nuværende direktør Carsten Skov grundlagde BoligGruppen i 2000. Vi er kendt for vores loyale og langvarige relationer og tætte dialog med vores lejere. Med et stort lokalkendskab og mange års erfaring indenfor ejendomsudvikling, køb, salg og udlejning af ejendomme, skaber BoligGruppen rum for fremtiden.