Menu

Tech Town Odense

TITAN – et trendy og fleksibelt kontorfællesskab

På Billedskærervej 17, i Odenses nye vækstcentrum, finder du Titan – et fleksibelt, inspirerende kontorfællesskab til scale up tech-virksomheder.

Huset er tegnet af Tegnestuen Mejeriet, som har lagt vægt på fleksibilitet, åbne miljøer og gode fællesfaciliteter i form af personalecafé, mødelokaler og loungeområder. Det særlige fokus på fleksibiliteten giver din virksomhed mulighed for at leje mellem 400 og 2600 kvm, således har du selv stor indflydelse på kontorets indretning.

Til kontorfællesskaberne tilbyder vi gode, gratis parkeringsforhold, en central placering tæt på motorvejen og den nye letbane, topmoderne faciliteter og et fleksibelt samarbejde, så du ikke skal fokusere på andet end din forretning. Titan er samtidig en del af Tech Town Odense, som er Danmarks nye område for ambitiøse scale up tech-virksomheder, på over 30.000 kvm. Læs mere om Tech Town Odense her. 

Til Titan tilhører Tænketanken NEXUS, som er dannet med henblik på skabe de mest optimale rammer og bedste services, og forholder sig til tidens udvikling og tendenser. Læs mere om Tænketanken NEXUS her.

Læs prospektet over Titan her: TITAN – Tech Town Odense og se videoen nedenfor.

Vil du være en del af et værdiskabende fællesskab, så kontakt udviklingsdirektør, Susanne Blix.

Designed by fingerspitz*