Tillid, udvikling, samarbejde

Om BoligGruppen

BoligGruppen er et ejendoms- og projektudviklingsselskab, der beskæftiger sig med både bolig- og erhvervsejendomme – primært på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i år 2000 af direktør, Carsten Skov, med det idegrundlag at udvikle ejendomme og projekter og tilbyde bolig- og erhvervslejemål af en god standard.


Vi ser ikke på udlejning af boliger og erhvervslokaler som blot udlejning. En bolig er med til at skabe et hjem og en ramme om livet, og erhvervslokaler er med til at skabe en virksomheds fundament og succes. Gennem en engageret indsats yder vi en høj grad af service over for vores lejere, da det er et væsentligt parameter for os at have tilfredse lejere. Vi lægger derfor utrolig stor vægt på at have en god, ærlig og tillidsfuld dialog med vores lejere og samarbejdspartnere.

For at kunne yde vores lejere, som vi i øvrigt betragter som kunder, den bedste service og tilbyde dem boliger og erhvervslokaler af en god kvalitet og standard er det essentielt at have de rette mennesker med.

Baglandet i BoligGruppen består derfor af kyndige branchefolk med årtiers erfaring inden for ejendoms- og byggebranchen.

 

Se også BoligGruppens profilfilm og hør hvad vore kunder siger

 

Direktør, Carsten Skov, har arbejdet inden for branchen siden 1985. Vi har ligeledes et fast tilknyttet netværk af samarbejdspartnere bl.a. i form af finansielle, juridiske og tekniske partnere samt vores egne håndværkere.

Vi er at finde i lyse lokaler på Hinderupgård på Niels Bohrs Allé i Odense, som ligger midt i Odenses nye vækstcentrum. For at kunne skabe værdi og udvikling for vores lejere, kræver det, at vi selv udvikler os. Derfor har vi valgt at have domicil i dette dynamiske område, som vil udvikle sig meget i de kommende år.