Tillid, udvikling, samarbejde

Om BoligGruppen

BoligGruppen er et ejendoms- og projektudviklingsselskab, der udvikler og udlejer både bolig- og erhvervsejendomme på Fyn og i Syddanmark. Virksomheden blev grundlagt i år 2000 af adm. direktør, Carsten Skov, med det formål at skabe rum for fremtiden for virksomhedens lejere.


Vi elsker at skabe rum til fremtiden. Afslappede, trygge og intime leverum eller inspirerende, velfungerende og produktive arbejdsrum. Hos BoligGruppen brænder vi for at udvikle og udfylde disse rum. At skabe rum, hvor mennesker ønsker at tilbringe deres liv og udleve deres drømme.

Vi tror på, at der til ethvert leve- og arbejdsrum knytter sig en drøm om det gode liv. Det er vores ambition at få den til at gå i opfyldelse.

Vi er motiveret af en passion for fællesskabet. Det boligfællesskab, der udvikler sig i en ejendom, hvor vi har etableret de bedste rammer for, at mennesker kan bo og leve deres liv. Det arbejdsfællesskab vi skaber, når vi etablerer kontorer, rekreative rum og spiserum i præcis den sammensætning, der giver mening for lejerne. Og det videnfællesskab, der opstår med alle de mange professionelle partnere, vi skaber det hele sammen med.

Se også BoligGruppens profilfilm og hør hvad vore kunder siger

Vi arbejder også ud fra en bredere social ramme, hvor vi stræber efter at skabe værdi for det samfund, vi er en del af. Derfor engagerer vi os i kulturelle projekter og initiativer og arbejder også ud fra devisen om kulturen som vækstdriver. Gennem bestyrelsesposter er vi f.eks. en særdeles aktiv del af spillestedet Bastionen i Nyborg og elitehåndboldklubben Odense Håndbold, hvoraf sidstnævnte bl.a. donerer madrester til Reden Odense – et fristed for kvinder over 18 år. Vi tror på, at vi ved at involvere os i kulturen i de områder, vi arbejder i, kan udvikle fællesskaber, der kommer hele samfundet til gavn.